Zmeu Bicle - Magazin online de biciclete si accesorii
×
0 produse - 0 lei Coș 0

Termeni și condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. ZMEU BICLE S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.
 
Vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de ultilizare, si implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.
 
Relația dintre părți se bazează pe următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic
 
S.C. ZMEU BICLE S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.zmeu-bicle.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
Intregul continut al site-ului www.zmeu-bicle.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ZMEU BICLE S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul S.C. ZMEU BICLE S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisă.
 
Domeniul www.zmeu-bicle.ro este detinut de catre S.C. ZMEU BICLE S.R.L Utilizarea acestei denumiri, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisă.
 
Produsele prezentate pe www.zmeu-bicle.ro sunt comercializate de S.C. ZMEU BICLE S.R.L. Preturile produselor pot suferi modificări zilnice.

 

Zmeu Bicle SRL - Magazin și atelier de biciclete Bucuresti

Zmeu Bicle SRL

Magazin și atelier de biciclete Bucuresti

CUI: 43182348, Reg. Comert: J40/13409/2020
Calea Dorobanților nr. 54, sector 1, Bucuresti, cod postal 010574
Tel: 0787.777.782
Email: contact@zmeu-bicle.ro

anpc-sal.png anpc-sol.png
Copyright © 2023 Zmeu Bicle. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel