Zmeu Bicle - Magazin online de biciclete si accesorii
×
0 produse - 0 lei Coș 0

Garanția produselor

Toate produsele comercializate de catre SC ZMEU BICLE SRL, prin site-ul actual www.zmeu-bicle.ro beneficiaza de conditiile de Garantie conforme legislatiei in vigoare, publicate pe site www.anpc.ro , precum si legistlatiei Europene a Protectiei Consumatorului publice pe www.europa.eu , precum si politicilor comerciale oferite de unii producatori.

Produsele comercializate sunt originale, conforme cu starea cantitativa si calitativa de livrare direct de la producatorii originali mentionati, si potrivit declaratiei de conformitate.

Fiecare produs beneficiaza de garantia legala conform produsului si destinatiei sale ; conform legistlatiei in vigoare publica pe www.anpc.ro, termenul de garantie la produse de lunga folosinta fiind intre 1-5ani, iar la consumabile intre 1-6 luni, obligatoriu acordate doar pe baza prezentarii documentului de vanzare si/sau a certificatului de garantie (acolo unde este cazul).

Termenul de garantie incepe de la data achizitionarii produsului, conform facturii, bonului fiscal, certificatului de garantie si este valabil doar pentru cumparatorul original initial, nefiind transmisibil altor persoane.

Produsele comandate pe site-ul www.zmeu-bicle.ro beneficiaza de acelasi regim de garantie cu cele cumparate din magazin. Partenerii comerciali, revânzatorii au propriile responsabilitati ale garantiilor si posibil alti termeni.

Zmeu Bicle SRL - Magazin și atelier de biciclete Bucuresti

Zmeu Bicle SRL

Magazin și atelier de biciclete Bucuresti

CUI: 43182348, Reg. Comert: J40/13409/2020
Calea Dorobanților nr. 54, sector 1, Bucuresti, cod postal 010574
Tel: 0787.777.782
Email: contact@zmeu-bicle.ro

anpc-sal.png anpc-sol.png
Copyright © 2023 Zmeu Bicle. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel